Hur vi jobbar

Till skillnad från många andra gravörer arbetar vi främst via vår hemsida vilket gör att vi kan hålla många kostnader nere, vilket också återspeglar sig på våra produktpriser.
Med det menas att vi lägger mycket tid och energi på att göra det enkelt för dig som kund att få en god uppfattning av våra produkter samt att det är smidigt och bekvämt att lägga en beställning.
Arbetet med hemsidan innefattar bl.a. att ha:

 

  • Tydliga priser på alla produkter.
  • Bra bild på varje produkt så att du känner dig trygg i att beställa utan att ha sett produkterna i verkligheten.
  • Texter som är lätta att förstå men samtidigt förklarar allt man behöver veta om varje produkt.
  • Tydliga motiv och korrektur till alla produkter som ska graveras.
  • En smidig och lättförstådd kundvagn och kassa.

 

Vi har ett nära och direkt samarbete med våra leverantörer för att kapa onödiga mellanhänder och därmed hålla bästa tänkbara priser.

Vi kan utlova ett engagerat åtagande, så när Du söker ett smidigt samarbete med tyngdpunkten på kvalitet och service, är vi övertygade om att Du får rätt leverantör när Du väljer oss .

Vi levererar förutom gravyrprodukter även:
Skyltar, fasadvepor, banderoller, fönsterdekor, folietexter m.m.

Utöver vår hemsida så finns vi så klart även “på riktigt”. Det går oftast bra att besöka oss varje vardag mellan 09 -16 på Mossbanegatan 17 i Kumla. Men då vi ibland är ute och far är det säkrast att ringa först för att bestämma en tid.

Låga priser och samtidigt hög kvalitet?
Som vi nämnt tidigare så arbetar vi väldigt nära våra leverantörer för att få till bästa möjliga priser utan att kompromissa på kvaliteten.

De flesta av våra leverantörer är grossister vilket medför en hög servicenivå med snabba leveranser.
Vi har också egen import av en del av våra produkter, dessa kommer främst från Asien.

Vi har också valt att arbeta med fler leverantörer så vi kan välja de absolut bästa produkterna från respektive leverantör istället för att köpa in hela vårt sortiment från ett fåtal tillverkare.
Det är för det mesta så att olika tillverkare är bra på olika produkter och det gäller att välja rätt vilket vi anser oss vara duktiga på.
 
Den marknadsföring vi gör är nästan helt fokuserad till internet där vi kan nå de personer och företag som specifikt är ute efter våra produkter.