Betalsätt och villkor

Pris - Sverige

Samtliga priser är angivna inklusive moms, 25%.  frakt tillkommer.

Vi reserverar oss mot prisförändringar som gravyronline.se inte råder över, t ex väsentligt ändrade råvarupriser, valutaförändringar eller ändrad moms. Inga övriga skatter eller avgifter tillkommer.

 

Fraktkostnad tillkommer med 69 kr inkl. moms per leveransadress för ordinarie leveranstid, för express leverans, bud osv. sker separat

överenskommelse via mail. Fraktfritt vid order över 2500 kr.

 

Betalningsvillkor - Sverige
Betalning sker i förskott via Payson (avgiftsfritt) eller via faktura (25kr i faktureringsavgift)

Vi erbjuder betalning mot faktura med 20 dagars betalningsvillkor. 25kr i faktureringsavgift tillkommer. PaySolutions sköter vår betalningsbevakning. Vid köpet görs en mikroupplysning för att vi ska veta att du är du. Dina personuppgifter behandlas i enlighet med personuppgiftslagen.

 

Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank.

Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik.

Payson startade 2004 i Sverige och över en miljon personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet. 

Läs mer om Payson här: www.payson.se

 

 

Betalningsvillkor övriga länder

Förskottsbetalning. Kontakta oss för mer information.

 

Ångerrätt

OBS! Ångerrätt gäller ej på graverade (specialtillverkade) produkter.

 

På ograverade och andra icke specialtillverkade produkter har du som kund enligt Distans- och hemförsäljningslagen rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan och utan speciell anledning. Detta förutsatt att produkten och produktförpackningen är i oförändrat skick, dvs oanvänd och ej förstörd eller skadad. Du får inte använda varan men naturligtvis försiktigt undersöka den. Du som kund står för returfrakten vid åberopande av ångerrätt.

 

Gör enligt följande om du vill utnyttja din ångerrätt efter att ha köpt en ograverad produkt från oss:

 

1. Kontakta oss inom 14 dagar efter du har fått varan, antingen på telefon 019-57 58 80 eller info@gravyronline.se. Maila oss även information om vilken bank du har, clearingnummer och kontonummer.

 

2. Skicka tillbaka varan till oss på följande adress:

 

Country Western Trading

Att: Gravyronline

Mossbanegatan 17

692 33 Kumla

 

3. När vi har fått tillbaka varan och kontrollerat att den är i oförändrat skickat så betalar vi tillbaka dina pengar inom 7 dagar.

 

Reklamationer

Om varan är trasig, eller om vi har skickat fel vara ska du kontakta oss så fort som möjligt, reklamation ska ske inom 5 arbetsdagar efter leverans. Kontakt och överenskommelse med kundtjänst ska alltid ske innan eventuell retur. Vi ansvarar ej för eventuella förluster pga försenad leverans. Vid godkänd reklamation står vi för returfrakten.

Vid hantering av reklamationer tillämpas Konsumentköplagen. För att läsa om vilka regler som gäller inom ramen för denna lag, gå till www.konsumentverket.se. Vid eventuell tvist följer vi Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

 

Tvist

Tvister där överenskommelse mellan parterna inte kan nås avgörs i Örebro Tingsrätt.

 

Utskick

Vid beställning accepteras även framtida utskick med erbjudanden och information från Country Western Trading/Gravyronline.se. Om ni inte godkänner utskick ska detta anges vid beställningstillfället. Får ni utskick idag men vill inte längre ha detta, skicka då e-post till info@gravyronline.se med ”avanmälan” som rubrik. Glöm inte att ange vilken e-post det gäller.

 

Logogravyr

Om du som kund mailar oss en logotyp för gravyr förutsätter vi att du har upphovsmannens tillstånd att använda logotypen om den är ett registrerat varumärke som inte tillhör dig själv.

 

Referensbilder

Vid beställning accepteras att vi på vår hemsida/Instagram får visa referensbilder på beställda produkter. Denna acceptans kan dock dras tillbaka genom att som beställare tydligt nämna detta i samband med lagd order.

 

Övrigt

Har du övriga funderingar gällande villkor & lagar så kan du besöka konsumentverkets hemsida: www.konsumentverket.se